Inloop

Inloop

Ook als je niet speciaal voor een activiteit of lunchmaaltijd komt, ben je van harte welkom op de Stijl. We beschikken over verschillende ontmoetingsplekken, namelijk een huiskamer met bar, een binnenplaats met tuintje en stoelen en een aparte rookruimte. Daar kun je lotgenoten ontmoeten, gesprekken voeren en spontane, laagdrempelige activiteiten ondernemen.

In de ruime huiskamer bevinden zich onder meer een grote leestafel met kranten en folders, een dartbord, diverse bordspellen, een openbare computer met internetverbinding, haak- en breibenodigdheden en twee akoestische gitaren voor algemeen gebruik. De bar serveert voor een lage prijs non-alcoholische dranken (zoals koffie, thee, melk, sap en frisdrank) en enkele versnaperingen als chips, koeken en tosti's.

's Middags is regelmatig een van de gastvrouwen (of -heren) aanwezig. Zij heten bezoekers van de Stijl welkom, geven uitleg en maken hapjes of verzorgen activiteiten als nagelverzorging en het maken van collages. Als jij het leuk vindt om zelf de handen uit de mouwen te steken, kun je meehelpen met de bereiding van de lunchmaaltijden of andere taken.

Winkel ‘t Zoldertje is gesloten.

In onze Activiteitenladder en bij het onderdeel Nieuws vind je de meest recente informatie.Laatste Up-date  is geweest op

15 mei 2019


Steunpunt De Stijl

Taxandriaplein 1d 5212 TW `s-Hertogenbosch  tel. 073-6131130


DeStijl@reiniervanarkel.nl

Welkom Activiteiten Ladder Inloop Lunch Info Actueel Contact Links